Over ons


DispoCare is een innovatief bedrijf dat producten distribueert die staan voor gemak in de zorg. De zorg van tegenwoordig vraagt om tijdsbesparende oplossingen die de veiligheid en het comfort van de cliënten waarborgen. Daarnaast is het toenemende belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid een onderwerp dat hoog in het vaandel staat bij de producten die DispoCare op de markt brengt.

Wij bieden een complete reeks hygiëneproducten voor zowel de intramurale als extramurale zorg. Bij DispoCare begrijpen wij de behoeften van onze klanten en bieden een reeks revolutionaire producten op het gebied van hygiëne, ontworpen om het leven makkelijker en eenvoudiger te maken voor zorgverleners en cliënten.

Hygie ®


Dispocare is exclusief distributeur van Hygie producten in Nederland. Hygie® is een Canadees bedrijf dat vooruitstrevend is in het innoveren van hygiene producten. Het bedrijf is opgericht in 2006 en produceert en ontwikkelt sindsdien producten om verspreiding van bacteriën in de gezondheidszorg te verminderen.

De Hygie producten onderscheiden zich met zijn gepatenteerde Hy21®-technologie. De producten bestaan ​​uit ondersteunende hulpartikelen en opvangmaterialen die in staat zijn om lichaamsvloeistoffen op te vangen en infectieverspreiding te verminderen.

De werking van de Hygie producten op het beheersbaar houden van infectiegevaar is bewezen, getest en gevalideerd in ziekenhuizen in verschillende landen op de wereld. De producten worden met succesvolle resultaten ingezet in meer dan 800 ziekenhuizen en verpleeghuizen in onder andere Nederland, Canada, Amerika, Frankrijk en Japan.