Hygie bedpan- toiletstoel opvangzakken met absorberende inleggers

De bedpan – toiletstoel opvangzakken is gemaakt van gerecycled materiaal. Deze creëert een perfecte oplossing om ontlasting en/of urine effectief op te vangen en af te voeren. Het verzekert ook dat zorgverleners de meest efficiënte methode gebruiken, waardoor de verspreiding van bacteriën die tot besmetting kunnen leiden wordt vermindert.

De unieke superabsorberende inlegger is ontworpen om binnen enkele seconden 700 ml vloeibaar afval (urine, bloed en ontlasting) in een gel substantie te veranderen. Het helpt de risico's van spatten en kiemverspreiding te verminderen (bestrijding van gezondheidszorg-geassocieerde infecties). De super absorberende inlegger is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Hygie urine opvangzakken met absorberende inleggers (unisex)

De urinaalhouder (gepatenteerde Hy21®-technologie) kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt. De Hygie urine opvangzakken zijn gemaakt van gerecycled materiaal en is een snelle en efficiënte oplossing om urine af te voeren, terwijl tegelijkertijd ongemakken worden voorkomen, zoals spatten en schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast worden de risico's op kruisbesmetting geminimaliseerd.

Binnen 30 seconden absorbeert de inlegger tot 600 ml lichaamsvloeistoffen die worden omgezet in een gel substantie. Na het gebruiken dient men de opvangzak te verbinden en weg te gooien bij het restafval.

De super absorberende inlegger is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Voor optimaal gebruik, dient u de positie van het bed aan te passen in de meest comfortabele stand voor de cliënt. Het product is efficiënter als de patiënt in een halve zitpositie zit, in plaats van op zijn of haar rug te liggen. Leg de super absorberende inlegger plat in de opvangzak of vouw deze dubbel en plaats deze onderaan in de opvangzak.

Hygie braak opvangzakken met absorberende inleggers

De Hygie braak opvangzakken zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Het is een efficiënte oplossing om braaksel op te vangen en ongemakken te vermijden, zoals spatten van braaksel en schoonmaakwerkzaamheden, waardoor de risico's van kruisbesmetting worden verminderd.

De super absorberende mat is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Binnen 30 seconden absorbeert de inlegger tot 600 ml lichaamsvloeistoffen die worden omgezet in een gel substantie. Hierdoor wordt het opspatten en gevaar op kruisbesmetting verminderd. Na het gebruik dient men de zak te verbinden en weg te gooien bij het restafval.

Hygie absorberende inleggers

De super absorberende inleggers zijn bedoeld om extra absorptie vermogen te creëren bij het opvangen van lichaamsvloeistoffen bij het gebruik van de Hygie bedpan-, urine- of braakopvangzakken.

De inleggers absorberen in 30 seconden 600 ml lichaamsvloeistoffen en deze wordt omgezet in een gel substantie. Het verminderd infectiegevaar en verspreiding daarvan. De inleggers zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Hygie Alu-Classic® Commode stoel

Hygie introduceert de gloednieuwe Alu-Classic® Commode-stoel, die volledig uit aluminium bestaat en is zo ontwikkelt dat er geen ruimte is voor bacteriën om zich te nestelen.

Dit in Canada geproduceerde product is speciaal ontworpen voor ziekenhuizen, voorzieningen voor langdurige zorg en thuiszorg. Te gebruiken met Hygie bedpan opvangzakken.